Галерия

Днешният ден - 15 септември - винаги е бил празник вълнуващ, трепетен и изключително емоционален и за малки, и за големи. Ден на ново начало, в който отново ще чуем училищния звънец, за да ни припомни, че традицията е жива и трябва да бъде пазена и предавана от година на година.
Първият учебен ден е един тържествен ден, в който ние възрастните с трепет си припомняме за своето детство, а настоящите ученици тръгват уверено по поредното образователно стъпало.
Уважаеми учители и колеги, днес изказвам огромната си благодарност към вашия труд и всеотдайност, и към постиженията на учениците ни. Не забравяйте, че вие сте техния стимул за придобиване на нови умения и компетентности, и покоряване на нови върхове.
Скъпи ученици, убедена съм, че новата учебна година ще ви донесе още успехи, съпътствани от полезни знания и приятни емоции. Търсете безкрайните възможности пред себе си и знайте, че знанието ви прави силни и способни млади хора.
Уважаеми родители, благодаря ви, че за поредна учебна година се доверихте на колектива на СУ „Христо Ботев“, гр. Септември и поверихте децата си на нас. Вярвам, че и в бъдеще ще продължите да бъдете основен съюзник на учителите и важна част от училищната общност.
И нека не забравяме, че всички заедно – учители, родители и ученици пишем историята на нашето училище. От нашата упоритост, амбиции и талант зависи колко дълго тя ще се помни.
Да си пожелаем още една ползотворна и успешна учебна година!
Честит първи учебен ден и на добър час!
ГАЛИНА ДИШКОВА
Директор на СУ „Христо Ботев“
 
 
 
 
 
189Димитър Стефанов Торбанов, Nevena Kitova и 187 други
 
14 коментара
3 споделяния
 
Харесване
 
 
 
Коментар
 
 
Споделяне
 
 
© 2024 СУ "Христо Ботев", гр. Септември. Всички права запазени.
Сайтът е изграден с подкрепата на Станимир Каравеликов

Search